Mi történt ilyenkor?

2021.12.19. 10:30

Visszatekintés: több százan búcsúztatták Grófo-Kozák Lászlót Szolnokon

Cikkünkben összeszedtük, mely híreink voltak a legolvasottabbak az elmúlt években ezekben a napokban.

Szoljon.hu

Több százan tették tiszteletüket Kozák László temetésén

Forrás: Mészáros János

Komoly előkészületek – hajnali virrasztás, színpadállítás, vörösszőnyeg-leterítés a lovashintó-menetes gyászmenet útvonalán, polgármesteri felhívás az óvintézkedések betartására, élőzene – mellett helyezték végső nyughelyére 2020. december 19-én Kozák Lászlót, Nagy Grófot Szolnokon. A Kőrösi úti temető ravatalozója előtt már kora reggel komoly tömeg gyűlt össze.

Három személyautó ütközött össze a 4-es főút 100-as kilométerszelvényénél, Szolnok térségében 2019. december 19-én, csütörtök reggel. A baleset következtében két járműbe beszorult egy ember, őket az esethez riasztott szolnoki hivatásos tűzoltók szabadították ki a gépkocsikból.

 

Halálos kimenetelű közúti baleset történt Mezőtúr külterületén, a 4202-es számú út 23. kilométerszelvényében 2018. december 17-én 19 óra körül. Egy személyautó elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrség az út érintett szakaszát teljes szélességében lezárta a helyszínelés idejére.

2017. decemberében számoltunk be hírportálunkon arról, hogy iskolásoknak létesít jégpályát a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum és a Szolnoki Tankerületi Központ. A diákok a Gépipari udvarán kialakított négyszázötven négyzetméteres jégpályát látogathatták szervezett körülmények között 2018. január 3-ától.

A kezdeményezés népszerű volt, így idén is korcsolyázhatnak a gyermekek a Gépipari udvarán

Fotó: Nagy Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában