Frissítve

2022.01.02. 11:43

Baleset miatt hosszabb menetidőre kell számítani a Szolnokot és Újszászt is érintő vonalon

Intercityvel ütközött egy személyautó Kétegyháza és Lőkösháza között.

Szoljon.hu

Illusztrációfotó/Shutterstock

Friss - 13.45:

13:15-re befejezték a helyszínelést, így újra közlekedhetnek a vonatok Kétegyháza és Lőkösháza között, már nem kell átszállni pótlóbuszra. Az Aradról Budapestre tartó, Békéscsabáról 13:24-kor továbbindult (IC376-os) Körös InterCity 60-70 perces késéssel közlekedik. A nemzetközi vonatok menetrendje délután helyreállhat a békéscsabai vonalon - közölte a MÁV.

Korábban írtuk:

Vasárnap 11 óra körül vonattal ütközött össze egy személyautó Elek térségében, egy vasúti átjáróban – írja a beol.hu. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges információi alapján az autót vezető sofőr súlyosan megsérült.

A részletekről facebook oldalán számolt be a Mávinform. A Keleti pályaudvarról Bukarestbe tartó, Békéscsabáról 9:41-kor továbbindult (IC73-as) Traianus InterCity-vel  ütközött egy személyautó Kétegyháza és Lőkösháza állomások között. A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött. A vonaton senki sem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan kora délutánig - szünetel a vonatforgalom ezen a szakaszon, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel.  A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában