Jegyzet

2022.02.10. 18:00

Törzshely

Mindenkinek van legalább egy olyan étterem/szórakozóhely/kocsma/kávézó az életében, amiről órákat tudna mesélni. A kedvenc helyeink sokkal fontosabb részét képezik az életünknek, mint az elsőre gondolnánk. Randi helyszínek, munka után „csak üljünk be egy italra" helyek, baráti megbeszélések, a „felvettek", „felmondtam", „levizsgáztam" események, születésnapok és családi ünnepek meghatározó pontjai.

szoljon.hu

Illusztrációfotó/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ezek a helyek válnak később a törzshelyekké, hiszen akármikor rájuk gondolunk, biztos, hogy valami pozitív esemény jut az eszünkbe, és ezért újra és újra azt szeretnénk átélni, amit ott és akkor éreztünk a legfontosabb emberekkel körülöttünk. 

Valamennyien vágyunk arra, hogy az otthonon kívül legyen még egy hely, ami kicsit az „miénk”. A sajátunknak érezzük, hiszen pontosan tudjuk, hogy ki fog ránk köszönni, ha belépünk a helyiségbe, mit kell kérni az étlapról, mikor érdemes érkezni, melyik italt nem szabad kérnünk éjfél után, ha másnap reggel időben szeretnénk kelni és melyik asztalhoz érdemes leülni, hogy a legközelebb legyünk a pulthoz, de véletlen se lökdössék a székünket, amikor valaki elhalad mögöttünk.

Ezek a törzshelyek szinte észrevétlenül az életünk történetei lesznek, mesélünk az ott történt dolgokról a kollégáinknak, ismerőseinknek, szomszédainknak és később a gyerekeinknek is. Amikor pedig az élet esetleg másfelé sodor bennünket, akkor is szívesen nosztalgiázunk róluk, és amikor újra összegyűlik a társaság már elég csak annyit kérdezni, hogy: „Akkor a szokásos helyen 7-kor?"

Ezek a vendéglátóhelyek szállnak most versenybe, hogy elnyerjék Jász-Nagykun-Szolnok megyében a legjobb törzshely címet!

Nevezze be a kedvenc Törzshelyét, akár vendégként, akár tulajdonosként!

Jelölési időszak: 2022. február 1- február 14. 

Milyen helyeket lehet jelölni? 

Minden olyan helyet, ami a szívéhez közel áll, ahol mindig szívesen látják, és a társaság és a sztorik épp olyan színesek, mint a választék.

Hogyan jelölhetem kedvenc Törzshelyem?

A részletekért és a jelentkezésért kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában