Felmérés

2022.05.13. 10:52

A taxizásról kérik ki a szolnokiak véleményét

A válaszokat május végéig várják.

Molnár-Révész Erika

Fotó: Illusztráció/MW

Tizenkét pontból álló kérdőívet tett közzé a napokban honlapján, illetve közösségi oldalán a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. A kérdések a szolnoki taxis szolgáltatásokkal és társaságokkal kapcsolatosak. A városüzemeltetés egyebek mellett olyan kérdésekben kéri ki a lakosság véleményét, mint a garantált díjszabás bevezetése, a külsejében egységes taxis flotta kialakítása, de felméri a taxirendelési, valamint az utazási szokásokat is.

– Az elmúlt években számos megkeresés érkezett a városüzemeltetéshez, illetve az önkormányzathoz a taxis szolgáltatásokkal kapcsolatban, ezekre a kérdésekre irányul a kérdőív. A válaszok mennyisége és tartalma nagy segítséget nyújthat a további közös gondolkodásra, melynek célja a taxis szolgáltatások minél magasabb szintű kialakítása–tájékoztatta hírportálunkat Lits László, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a válaszokat május végéig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában