Verseny

2022.05.04. 14:46

Újra meghirdetik a népszerű pályázatot Szolnokon

Az idei már a kilencedik Szeretem Szolnokot! pályázat.

Hartai Gergely

Fejér Andor alpolgármester elmondta, idén már két kategóriát is meghirdetett a polgármesteri hivatal Fotó: Hartai Gergely

Immár kilencedik alkalommal hirdeti meg az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! elnevezésű pályázatot – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Fejér Andor. A város alpolgármestere elmondta, a kiírás elsődleges célja továbbra is a megyeszékhely értékeinek népszerűsítése.

Az idei esztendőben – az eddigiektől eltérően – két kategóriát is meghirdetett a polgármesteri hivatal.

Fejér Andor mondandójában rámutatott, nagy jelentősége van annak, hogy mind a városlakók, mind pedig a Szolnokon kívül élő polgárok számára láthatóvá váljanak az itteni sajátosságok.

A mostani pályázat első kategóriájában tetszőleges technikával készült, lehetőleg digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum három darab pályázónként) várnak a szervezők a [email protected] e-mail címre.

A második kategóriában – „Négy évszak – négy fotó” – mottóval Szolnok jellegzetes ikonikus helyszíneiről, épületeiről, rendezvényeiről várnak fotókat fekvő elrendezésben. Itt négy fotó, négy különböző évszakról számít egy pályázatnak.

A pályázati anyagokat május 20-ig küldhetik be a jelentkezők.

Közönségszavazáson az első kategóriába tartozó azon pályamunkák vesznek részt, amelyek digitálisan megjeleníthetők a verseny facebook oldalán. Közülük a közönségdíjat a közösségi oldalon legtöbb szavazatot kapott pályázat készítője veheti át. Szavazni a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon lehet – az ott megadott szabályok alapján – május 25-én (szerda) 12 óra és május 30-án (hétfő) 12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában