Jászkunság

2022.06.13. 11:25

Mutatjuk, mely cikkek érdekelték leginkább olvasóinkat múlt héten

Meghalt a kislány, akit a buszban felejtettek Tomajmonostorán, a Tiszából mentették ki a fuldokló férfit a móriczos fiúk – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Friss hírek érkeztek az óvodai buszon felejtett négyéves Flóráról

Egy négyéves kislányt felejtettek hosszú órákra egy buszban június 7-én, kedden reggel. A kis Flórát csak délután találták meg, akihez addigra ki kellett hívni a mentőket. Helikopterrel szállították a debreceni kórházba. A kislány állapotáról két nappal az esetet követően hírportálunkon új információkat osztottunk meg, akit akkor az intenzív osztályon ápoltak.

2. Halálos tömegszerencsétlenség: egy kátyút akart kikerülni a kamionos

A közlekedési büntetőügyekért felelős Szolnoki Járási Ügyészség halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves román férfi ellen. A sofőr Szolnok lakott területén kívül, a 4-es számú főúton egy vontatóból és pótkocsiból álló kamionnal az úthibákat kerülgetve áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóbusszal.

3. Meghalt a kislány, akit a buszban felejtettek Tomajmonostorán

Június 10-én, pénteken elhunyt az a négyéves kislány, akit még múlt hét kedden reggel felejtettek a gyerekeket szállító buszon Tomajmonostorán. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság saját hatáskörébe vonta az esetet, és halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt szakértők bevonásával folytatja az eljárást

4. A Tiszából mentették ki a fuldokló férfit a móriczos fiúk

Bizonyára egész életében emlékezni fog a hétfői napra a kisújszállási Móricz Zsigmond Református Kollégium négy diákja. A kilencedik évfolyamos Besenyei Péter és Sallós Károly, valamint a tizenegyedikes Kovács István és Szabó Bence ugyanis egy bajba került embert mentettek ki a Tiszából.

A móriczos diákok, (balról jobbra) Kovács István, Szabó Bence, Sallós Károly és Besenyei Péter életet mentettek a Tisza partján Beküldött fotó

5. A buszban felejtették a négyéves kislányt, válságos állapotban szállították kórházba

Egy gyermekeket szállító kisbuszban maradt egy négyéves kislány Tomajmonostorán június 7-én, kedden a reggeli órákban. A leszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki, ezért csak délután találtak rá. Az ügyben még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában