Vizsgálat

2022.06.01. 14:33

Összehangolt akcióval léptek fel a hatóságok a szemetelőkkel szemben Jászkiséren

A Jászberényi Rendőrkapitányság és társszervei most Jászkiséren végeztek fokozott ellenőrzést az illegális hulladék elhelyezésének felszámolására.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság ismét összehangolt akciót bonyolított le a katasztrófavédelem, a kormányhivatal, a NAV, a Jászkiséri Polgármesteri Hivatal munkatársainak, továbbá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Tisza MEKTO egységének közreműködésével május 31-én Jászkiséren – olvasható a police.hu-n. A fokozott ellenőrzés célja a településen a hulladékgazdálkodást érintő jogsértések kiszűrése, felszámolása.

Az akcióban résztvevők Jászkisér területén 8 helyszínen jelentek meg. Egy esetben olyan körülményeket találtak egy családi háznál, ami okán hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett miatt nyomozást rendeltek el a Jászberényi Rendőrkapitányságon. A társszervek két esetben kezdeményeztek közigazgatási hatósági eljárást.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában