Időközi választás

2022.07.15. 14:19

Folytatná Mezőtúr lendületes fejlesztését a Fidesz–KDNP jelöltje

Az időközi polgármester-választásról tartott sajtótájékoztatót Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP), Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Szűcs Dániel, a Fidesz–KDNP polgármester-jelöltje július 15-én a mezőtúri városháza előtt.

Mészáros Géza

Fotó: Illusztráció

Fotó: Mészáros Géza

Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP) hangsúlyozta, a helyiek 2010 óta, a helyhatósági választásokon három alkalommal szavaztak bizalmat Szűcs Dánielnek a körzetében. Két éve pedig immáron alpolgármesterként is irányította Mezőtúrt – közmegelégedésre. A honatya szerint Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje az elmúlt tizenkét évben rengeteg tapasztalatot szerzett, óriási kapcsolati tőkével rendelkezik, a helyi emberekkel megtalálja a közös hangot, ezért bíznak is benne az emberek.

A korábbi polgármester ezért Szűcs Dánielt mint egyetlen olyan városvezető-jelöltet ajánlotta a választópolgárok számára, aki a fejlődési és a fejlesztési folyamatokat tovább tudja vinni a településen.

A sajtótájékoztatón Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő emlékeztetett, olyan nehéz, vészterhes, nyomasztó időket élünk, melyekben az emberek biztonságot keresnek. Mivel pedig a Fidesz–KDNP szövetség az elmúlt években bizonyította, hogy a családok, a magyar emberek és Európa biztonságát tartja szem előtt, és hoz nyugodt és határozott döntéseket e tekintetben, a vasárnapi polgármester-választáson Szűcs Dánielt tartja a legjobb, legoptimálisabb személynek a város legfőbb vezetője tisztségére.

Szűcs Dániel – megköszönve az előtte szólók ajánlását,  – arra kérte a lakosságot, hogy vasárnap menjenek el szavazni, járuljanak az urnák elé, és tiszteljék meg a bizalmukkal, mert általa ugyanis az a fejlődési lendület folytatódhat, amit Herczeg Zsolt egykoron elindított a városban.

Az időközi polgármester-választásra azért van szükség, mert a korábbi városvezető, Herczeg Zsolt a parlamenti választások eredményeként országgyűlési képviselői mandátumot szerzett, ezért lemondott a polgármesteri tisztségéről.

A helyi választási bizottság július harmadik vasárnapjára, tizenhetedikére írta ki az időközi polgármester-választást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában