Szín5ös

2022.07.07. 13:55

Rengetegen jelentkeztek pályázatunkra, rövidesen be is mutatjuk a színötös tanulókat

Olyan megyebeli tanulókat kerestünk, akik a tanév végén kitűnő bizonyítványt vehettek át.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Lezárult a jelentkezés a Szoljon.hu és az Új Néplap közös, Színötös elnevezésű pályázatára, melyben olyan megyebeli tanulókat kerestünk, akik a tanév végén kitűnő bizonyítványt vehettek át.

Színötös felhívásunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén is megannyian éltek a lehetőséggel. Több mint 75 fotót és színötös bizonyítványt küldtek be olvasóink. Egyebek mellett Szolnokról, Jászberényből, Mezőtúrról, de még Pusztamonostorról, Örményesről és Cibakházáról is jelentkeztek felhívásunkra. Mint kiderült, idén sok családban akár több gyermek is csupa ötössel büszkélkedhet, olyan is volt, ahonnan három testvér nevezését kaptuk meg.

A játékban való részvétel feltétele volt, hogy a szülő a Szoljon.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse, és gyermekéről, illetve a bizonyítványról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Hírportálunkon és lapunk hasábjain azokat a tanulókat mutatjuk be, akiknek bizonyítványában csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva, a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra.

A beérkezett adatok feldolgozását megkezdtük. Köszönjük a beküldéseket minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes szép bizonyítványhoz!

Megyénk kitűnő tanulóit július 11-e után tekinthetik meg Szoljon.hu hírportálunkon és az Új Néplap hasábjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában