Jászkunság

2022.11.07. 11:30

Több baleset, köztük egy halálos kimenetelű is bekerült a legolvasottabb hírek közé

Súlyos baleset Abonynál: egy kislány és egy idős férfi a helyszínen életét vesztette, Törökszentmiklósi intézmény lett az év legjobb gyakorlati képzőhelye – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Súlyos baleset Abonynál: egy kislány és egy idős férfi a helyszínen életét vesztette

Összeütközött két személyautó szombaton este a Kőröstetétlen és Abony közötti, 4616-os úton, a 6. kilométer közelében. A két járműből összesen hat embert emeltek ki a ceglédi hivatásos tűzoltók. A karambolban egy 71 éves férfi és egy 9 éves kislány a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek.

2. Három autó karambolozott a 442-es főúton, Martfű és Rákócziújfalu között

Három autó ütközött össze november 5-én, 18 óra 11 perc körül a 442-es számú főút 15. kilométerszelvényében, Martfű és Rákócziújfalu között. Az ütközéstől az egyik jármű az árokba sodródott, a másik kettő pedig keresztben állt meg az úton. A balesetben személyi sérülés nem történt.

3. Árokba csapódott egy autó a 31-es főúton

Egy jászjákóhalmai lakos közlekedett személyautóval november 1-jén 11 óra 27 perckor a 31-es úton Jászberény irányába. Haladása során a sofőr elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és a jobb oldali árokba hajtott, ahol az autó a tetejére borult. A baleset következtében azautóvezető könnyű sérülést szenvedett.

4. Törökszentmiklósi intézmény lett az év legjobb gyakorlati képzőhelye

A törökszentmiklósi Székács Elemér Református Gimnázium, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium lett az év legjobb gyakorlati képzőhelye az idei Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen a mezőgazdasági technikus és a gazda képzések kategóriájában.

Igényes munkáikkal meggyőzték a zsűrit a Törökszentmiklósi Református Oktatási Központ Székács Elemér Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tehetséges diákjai a Pék Hagyományőrző Országos Versenyen, Budapesten
Forrás: Beküldött fotó

5. Kigyulladt egy ház Törökszentmiklóson

Tűz keletkezett egy lakóházban, Törökszentmiklóson, hétfő délután a Zenész utcában. Használati tárgyak égtek az egyik helyiségben. A tetőszerkezetre nem terjedtek át a lángok.  helyi önkormányzati tűzoltók eloltották a tüzet, átvizsgálták és kiszellőztették épületet, amelyben senkit sem találtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában