Összefoglaló

2023.01.13. 20:30

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 13.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Virágok és mécsesek Baumann Péter szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr fotóinál az újbudai rendőrkapitányságnál tartott megemlékezésen

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Rendőrökre támadt egy férfi csütörtökön éjjel Budapesten. Az elkövető egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. Az egyik járőr olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban belehalt sérülésébe.

Mindent tagad a budapesti rendőrgyilkosság gyanúsítottja. A férfi elfogását követően nem tett vallomást, tagadta a bűncselekmény elkövetését és panaszt tett a gyanúsítás ellen.

Hétfőtől már gyermekeket fogad Tiszapüspöki új bölcsődéje, az intézményt pénteken adták át ünnepélyes keretek között. A több mint százhatvan négyzetméteres, korszerű épületben két gondozó és egy dajka látja majd el a legkisebbeket.

Befejezték a rendőrök egy kerekdombi strandon kitört verekedés ügyének vizsgálatát. A csetepatéban két pár és egy strandon dolgozó férfi volt érintett. Az egyik résztvevő egy tiszajenői pár volt, akiknek garázdaság miatt kell felelniük.

Három autó ütközött össze Szolnokon, a 32-es főút Mátyás király úti szakaszán pénteken délután. Az ütközés következtében egy elektromos kapcsolószekrény is károsodott. 

Kerékpárost gázolt egy elsőbbségadási kötelezettséget figyelmen kívül hagyó sofőr Törökszentmiklóson, a Batthyány úton. A baleset következtében a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

A szomorú hírt közölt péntek délelőtt Ukrán Jégkorong Szövetség honlapja miszerint, 56 esztendős korában, hosszú betegség után elhunyt, az egykoron Jászberényben is megforduló, kiváló hokikapus, Pavel Mihonyik.

Villanyoszlopnak hajtott egy autó a 31-es főúton, Jászapátinál pénteken délután. A jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. 

Ismét kinyit a földvári strand, mert kiderült, nem is olyan drága a fenntartása. A strandot még takarékossági okokból zárták be, ezt követően érte az üzemeltetőket pozitív meglepetés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában