Egyeztetés

2023.01.13. 06:55

Hálaadó misén szeretnének köszönetet mondani a falvaiak

Hálaadó szentmisére hívja Rákóczifalva lakosait és támogatóit Kómár István plébános és dr. Túróczi Imre polgármester. A misét január 15-én, vasárnap délelőtt 9 órai kezdettel tartják a római katolikus templomban.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Megkérdeztük, melyek azok az eredmények, sikerek, amikért szeretnének köszönetet mondani az egyházi eseményen.

– Az elmúlt két években több eredményt tudhat magáénak a település, jelentős fejlesztések zajlottak. Gondoljunk az új bölcsődére, járdákra, orvosi rendelőkre, a főtér felújítására, óvodai sportpálya építésére, idősek bennlakásos otthonának korszerűsítésére, a sportcsarnok felújítására, belterületi utak építésére, az általános iskola épületének korszerűsítésére és a helyi vállalkozásoknak juttatott pályázati forrásokra. Különösen kedves számunkra a templomunk megújulása. Az összes fejlesztés értéke az elmúlt években meghaladta az 1,3 milliárd forintot – mutatott rá a polgármester. 

– Eredménynek tartom azt is, hogy az elmúlt nehéz időszakban is békében és harmóniában éltek az emberek Rákóczifalván. Emellett köszönetet mondunk az anyagi támogatást nyújtó kormányzati politikáért, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselők áldozatos munkájáért, a helyi vállalkozásoknak az anyagi segítségért és az önkéntes felajánlásban biztosított munkáért – sorolta a pozitívumokat dr. Túróczi Imre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában