Beruházás

2023.01.01. 13:00

Százhetvenmillió forintból újulhat meg a piactér Kunszentmártonban

A csarnokot és az irodákat is érinti a beruházás.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

A piactéri árusítócsarnokot is felújíthatják a tiszazugi városban a közeljövőben. A nyertes pályázatról a település közösségi oldalán adott hírt Wenner-Várkonyi Attila polgármester.

– A csarnokok, az asztalok felújítása mellett a kerítést is korszerűsítjük, de a térburkolat és a csapadékvíz elvezető csatorna rendbe tétele is szerepel a tervek között – részletezte.

Utcabútorokat is helyeznek ki, de az akadálymentesítés is belefér a közel százhetvenmillió forintos keretbe.

– Az alapinfrastruktúra – ivó- és szennyvíz – átépítése is bekerült a projektbe, az irodákon is szükségessé vált néhány munkálat, így például a tetőszerkezet megerősítése, homlokzati illetve belső vakolat javítása, nyílászárók cseréje, vagy éppen a hőszigetelés – tért ki a feladatokra.

A beruházás részeként gipszkarton álmennyezetet készítenek, a padlót is felújítják, valamint lecserélik a vizesblokk szanitereit és a radiátorokat, ezzel együtt a fűtési rendszer vezetékeit is korszerűsítik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában