Magyar Úszó Szövetség

2023.01.06. 12:13

Támogatást kaptak, nem kell bezárni az uszodát Mezőtúron

Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő a támogatással kapcsolatban Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárral is tárgyalt.

R. Á.

A mezőtúri uszoda

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Egy fontos támogatásnak köszönhetően nem kell bezárni a mezőtúri uszodát, a létesítményben továbbra is várják a a sportolókat és vendégeket. Ahogy arról Szűcs Dániel polgármester a napokban beszámolt, az energiaárak drasztikus növekedése miatt az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt a városi uszoda üzemeltetési költsége.

– Tárgyalásokat folytattunk annak érdekében, hogy központi támogatást kaphassunk. Az egyeztetések eredményesen zárultak, az elmúlt hónapok üzemeltetési költségeire nyolcmillió forintos támogatást nyújt városunknak a Magyar Úszó Szövetség – írta közösségi oldalán a városvezető.

Szűcs Dániel posztjában megköszönte Herczeg Zsolt közbenjárását, ahogy az olvasható, a térségi országgyűlési képviselő a támogatással kapcsolatban Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárral is tárgyalt.

– Köszönöm a támogatást Wladár Sándor elnök úrnak és köszönöm a segítséget Pappné Juhász Emília ügyvezető asszonynak, akivel közösen dolgoztunk a támogatásért – tette végül hozzá Szűcs Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában