Jászkunság

2023.01.04. 13:20

Várják a javaslatokat az idei Prima-jelöltekre

Idén sem szakad meg a már közel két évtizedes hagyomány: a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) helyi szervezete ez évben immár 19. alkalommal szeretné megrendezni a Területi Prima Díjátadó Gálát.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Prima-díj szűkebb régiónkban is az egyik legjelentősebb elismerés, melyet a civil szféra javaslata és lakossági szavazatok alapján, egy szakmai grémium értékelésével megtámogatva ítélnek oda a legkiválóbbaknak. Így természetesen elengedhetetlen, hogy a többkörös szavazás elindításához ezúttal is minél több ajánlás érkezzen be vármegyénk egész területéről az irodalom, színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet és építőművészet, sajtó, népművészet, zeneművészet, valamint sport kategóriában kiemelkedő teljesítményt nyújtó, díjazásra érdemesnek tartott személyekre, csoportokra.

Dr. Lits Józseftől, a VOSZ helyi szervezetének elnökétől megtudtuk, az önkormányzatoknak már kiküldték a felhívást, legtöbbjük reagált is már a levélre. Fontos lenne azonban, hogy magánszemélyektől, baráti társaságoktól, civil szervezetektől is minél több ajánlás érkezzen, hiszen ők ismerhetik legjobban a környezetükben dolgozó, saját területükön jeleskedő nagyszerűségeket, akik megérdemlik, hogy a közvélemény figyelme rájuk irányuljon.

Javaslatot bárki tehet, a jelölt nevét, elérhetőségét pár mondatos indoklással együtt megküldve a VOSZ-hoz (Szolnok, Óvoda út 2.) vagy szerkesztőségünkbe jövő péntekig, azaz január 13-ig!

Korábban már jelölt, de díjat nem nyert személyek is ajánlhatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában