Összefoglaló

2023.02.16. 20:40

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. február 16.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A karcagi óvoda átadása

Fotó: Daróczi Erzsébet

Apja módszerével akarta meggyilkolni volt élettárását a tiszaroffi férfi. A vádlott a szombathelyi büntetés-végrehajtási intézetből jelentkezett be a tárgyalásra.

Hamarosan elkészül az új bölcsődei épületrész Kengyelen. Tornaszoba, szertár és öltözők is helyet kapnak majd a kengyeli bölcsőde új épületrészében, melyben a munkálatok jelenleg is zajlanak. A beruházással megduplázódik a bölcsődei férőhelyek száma a településen.

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült az újszászi sofőr. A férfit őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

Begyűjtenék a kóbor kutyákat Cibakon. Három kutya befogadására alkalmas kennelt építenek Cibakházán, a kóbor kutya kérdésre keresik a megoldást.

Korosztályoktól függetlenül segít mindenkin Az év iskolarendőre. Rangos elismerést kapott a napokban Molnár Judit rendőr százados.

Kröpfl Erzsébet szolnoki kutyakiképző és négylábú társa, Solka most először járt földrengés sújtotta vidéken. Közel egy hetet töltöttek Törökországban, a Kutyák Határok Nélkül Alapítvány csapatának tagjaiként. A viszontagságokkal teli napokról, a nehézségekről és a felcsillanó reményről is mesélt hírportálunknak.

Egy egyeki lakost gyanúsítanak azzal, hogy tavaly szeptemberben jogtalanul megszerezte tiszafüredi barátnője édesanyjának bankkártyáját és vásárlásokra használta.

A hangos viták és a nagy csendek után még szorosabban fogják egymás kezét.

Átadták az új óvodát Karcagon.

Kommentár nélküli videókon mutatjuk meg a tragédia helyszínén zajlott munkát.

Tűz ütött ki egy tiszaörsi lakóházban.

Szolnok minden csodáját megmutatjuk a Vízügyi székház tetejéről készült fotókon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában