Lista

2023.03.06. 09:00

Életmentő rendőrök, karambol Szolnokon – ezek voltak az elmúlt hét legolvasottabb hírei

Rendőröknek kellett bejuttatni a munkaügyi ellenőröket egy jászkunsági feldolgozó üzembe, a nyílt utcán buktatták le a négy éve bujkáló párost a szolnoki szabadnapos rendőrök – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

1. A rendőrök azonnal betörték a ház ablakát, amikor meglátták, mi történik odabent

Egy figyelmes szomszéd tárcsázta a rendőröket február 27-én, hogy ismerősét két napja nem látja, és telefonon is hiába keresi, nem tudja elérni. A helyszínre kiérkező két rendőr az ajtót és az ablakot zárva, a redőnyöket leengedve találták. Hiába kopogtattak és szólongatták az idős nőt, és hiába hívták a telefonján, melynek csöngését hallották a házból, válasz nem érkezett.

Balog Barbara őrmester és Simon József főtörzszászlós
Forrás: police.hu

2. Rendőröknek kellett bejuttatni a munkaügyi ellenőröket egy jászkunsági feldolgozó üzembe

Egy zöldségfeldolgozó üzemben foglalkoztatásfelügyeleti ellenőrzést tartottak. A helyszínen rendkívül nagy segítséget jelentett a rendőrség jelenléte, mivel az épület zárva volt és oda nem akartak senkit beengedni, így szükség volt hatékony fellépésükre, hogy a foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzést elvégezhessék a szakemberek.

3. Karambol történt Szolnokon

Közúti baleset történt március 2-án 16 óra 40 perc körül Szolnok belterületén a Szapáry utca és a Baross utca kereszteződésénél. 

4. A nyílt utcán buktatták le a négy éve bujkáló párost a szolnoki szabadnapos rendőrök

Három szabadnapos rendőr lendült akcióba és ellenőrzött két gyanús személyt Szolnokon, a Thököly úton február 25-én. Mint kiderült, a 24 éves kisújszállási férfivel és a 30 éves tiszaföldvári nővel szemben több körözés is érvényben volt. A kiérkező járőrök a duót elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

5. Már csak percei voltak hátra a karcagi férfinak, amikor fia elől bemenekült a házába

Emberölés, életveszélyt okozó testi sértés, illetve súlyos testi sértés miatt emeltek vádat egy karcagi férfival szemben, aki többször is bántalmazta édesapját, ami egyszer odáig fajult, hogy megfojtotta őt. Az ügyészség a férfival szemben börtönben letöltendő szabadságvesztésre, és közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában