Újszülött

2023.03.06. 13:30

Nem volt idejük elindulni a kórházba, a ceglédi mentők segítették a világra a kis Lucát

Nem kockáztathattak az indulással, pillanatok alatt kellett felkészülni a kis jövevény érkezésére.

H. G.

Forrás: Illuszráció

Fotó: Shutterstock

Kislányt segítettek világra a napokban a ceglédi mentők – adta hírül az Országos Mentőszolgálat. Facebook-oldalukon arról számoltak be, hogy két hete csütörtökön este kezdődtek a fájásai annak a negyven hetes kismamának, aki férjével kórházba akart indulni, azonban az események váratlanul felgyorsultak.

A házaspár azonnal mentőt hívott, a tapasztalt mentésirányító pedig rögtön riasztotta a legközelebbi mentőegységet, akik perceken belül a helyszínre is értek, azonban a vizsgálatokat követően úgy ítélték meg, hogy valóban nincs idő kórházba sietni, így pillanatok alatt felkészültek a szülés levezetésére.

Az életmentők komplikációk nélkül, mindössze néhány perc alatt világra segítették a pár harmadik gyermekét, Lucát. A boldog édesanyát és gyermekét stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

A mentőszolgálat az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánt, a mentésben résztvevőknek pedig gratuláltak helytállásukért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában