Elismerés

2023.04.15. 10:00

Szavazzon Ön is! – Prima díj a Jászkunság legjobbjainak

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében a területi Prima díj évek óta az egyik legjelentősebb, nem mellesleg nagy érdeklődésre is számot tartó elismerés.

Szoljon.hu

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vármegyei szervezetei által létrehozott díjat a civil szféra javaslata és lakossági szavazatok alapján, egy szakmai grémium értékelésével megtámogatva ítélik oda a legkiválóbbaknak.

A vármegyei Prima díjról Lits József, a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei elnöke a következőket mondta:

– A területi Prima díjakkal a szűkebb régió kiválóságai is méltó elismeréshez jutnak, akik a legtöbbet tették a vármegye szellemi, kulturális, tudományos, művészeti vagy sportban szerzett eredményeiért, továbbá díjazásra kerülnek a kiemelkedő teljesítményű vállalkozók és szakemberek is.

A vágy az elismerésre ösztönös az emberben, ez motiválja a jobb teljesítmény elérésére, és persze nem mindegy, hogy az értékteremtő munkát milyen elismerés követi, a területi Prima díj átadó gálán ezt az elismerést szeretnénk kifejezni.

– Úgy gondolom, hogy minél tovább él a Prima-gála szellemisége, annál jobban fel tudjuk fedezni a tehetségeket, akik megérdemlik, hogy figyelem irányuljon rájuk – zárta gondolatait a VOSZ Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei elnöke.

Dr. Lits József, a VOSZ Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei elnöke

A szavazás két fordulón keresztül zajlik, az első fordulóban 30 jelöltre lehet szavazni 10 kategóriában, és a szavazatok alapján kategóriánként egy jelölt jut tovább a második fordulóba, ahol már esélye lesz megnyerni a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Prima díj kitüntető címet és az ezzel járó 1 millió forintos díjat.

Szavazni a szoljon.hu/primadij oldalon vagy az Új Néplapban keddenként megjelenő szelvény beküldésével lehet. A szelvényt az alábbi címre kérjük eljuttatni:

Új Néplap ügyfélszolgálata (5000 Szolnok, Boldog Sándor István krt. 10.) vagy a VOSZ székháza (5000 Szolnok, Óvoda út 2.).

Ismerkedjenek meg a jelöltekkel és döntsék el, ki jusson tovább a második fordulóba!

prima díj
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában