Galériával

2023.05.20. 12:00

Jótékonysági bált tartottak Karcagon - videóval

A Nyelvi laborral a nyelvtanulásért Alapítvány és a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda 26. Györffy alapítványi bálját tartotta pénteken este a Déryné Kulturális Központban.

Daróczi Erzsébet

Sok színű műsorral várták a vendégeket

Fotó: Daróczi Erzsébet

A bál bevételét az iskola angol nyelv és digitális kultúra oktatás támogatására, valamint a tehetséggondozásra és hagyományápolásra kívánja fordítani. A bál első részében, a színházteremben Kovács Miklósné igazgató és Márkiné Bihari Anita, a Szülői Munkaközösség elnöke köszöntötte a szülőket, támogatókat, a nevelőtestület tagjait.

A mai esten először szerepeltek együtt a közös célért az óvodások, az iskolások és a pedagógusok. A Szent Erzsébet Tagóvoda Margaréta és Pitypang csoportja ovis táncházzal lépett fel, őket a legnagyobbak követték, a 8. A osztály Hungária Mix táncot adott elő, a 8.B osztályosok Abba slágerekre táncoltak. A 3.B osztályosok moldvai táncot roptak, a 2.A osztályosok Bagoly Bence kalandjait mesélték el. A játékos angol nyelvtanulást mutatták be az 1.A, 1.B, 2.B és a 4.A osztály tanuló. Az estet a gyerekek, szülők, pedagógusok alkotta Györffy Happy Song kórus műsora zárta. 

Az est után kezdődő bál résztvevőit Kovács Miklósné igazgató üdvözölte, majd megköszönte azt a több hónapos szervező munkát kollégáinak, a szülőknek, amivel az est létre jöhetett, s azt a sok-sok támogatást a szülőktől, vállalkozóktól, amely a tombolatárgyak felajánlásával hozzájárult a bál sikeréhez.

Ezután pohárköszöntőt mondott Hubai Imre, a JNSZ Vármegyei Közgyűlés elnöke, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos, az iskola lelki vezetője. A jó hangulatról Farkas Judit zenész gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában