Kórházból két kerékre

2023.07.15. 11:25

A Balatonnál készül Alice, a Szolnokon megsérült motoros artista

Súlyos csípősérülését követően immár a fellépéseken dolgozhat Alice, a Magyar Nemzeti Cirkusz brazil motorosa. A Szolnokon megsérült fiatal hölgy gyors felépüléséért a vármegyeszékhely rajongói is szorítottak, számtalan jókívánságot küldtek a közkedvelt artistának. A cirkuszt egyebek mellett arról kérdeztük, hogyan készült fel Alice a visszatérésre, illetve miként tudták segíteni gyógyulását a társai.

Hartai Gergely

Alice a halálgömb előtt

Forrás: A Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala

– A sajnálatos szolnoki előadás után történt balesetet követően Alice-nak műtétre volt szüksége a csípősérülés súlyossága miatt. Rutinos artistaként, már a kórházba kerülés alkalmával kijelentette, hogy amilyen hamar lehet, vissza szeretne térni a porondra – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Nemzeti Cirkusz. Miután arról számoltak be, hogy a rémhírek és a nagy sajtóvisszhang ellenére végig pozitív volt az artista hozzáállása, a műtétet követően csatlakozott is a társulathoz, és a nyári állomásozás előtt nézőként vett részt az előadásokon, valamint a motoros csapat próbáin. 

Párja – aki szintén a Halálgömb produkcióban szerepel – volt a legnagyobb támasza a felépülés ideje alatt.

Az elmúlt időszakban Szolnokon is sokan szorítottak a fiatal motoros mihamarabbi gyógyulásáért. Ennek kapcsán arról érdeklődtünk, hogy az elkövetkezendő hetekben várhatóan mely helyszíneken láthatja őt újra a közönség.

– Alice nagyon hálás a rengeteg biztató üzenetért, amelyeket a nézőktől kapott. A felépülése gyors és komplikációmentes volt – tudtuk meg. 

– Balatonra érkezésünk óta kezdett el próbálni a csapatával és – közös megegyezés szerint – a Cirkuszok Éjszakáján tér vissza a manézsba. A turné további részében, augusztus végéig még Balatonlellén, majd az ország nyugati nagyvárosaiban látható a porondon a Magyar Nemzeti Cirkusz hetven fős társulatának többi tagjával. A szezont szokásosan Budapesten fejezzük be, így zárva a több mint húsz állomásos, országos turnénkat – jelezte válaszában a cirkusz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában