Lista

2023.07.17. 08:00

Gyorsulási verseny Szolnokon, életmentés Tiszavárkonyban – mutatjuk az elmúlt hét legjeit

Tiszafüreden kapta vissza a gyönyörű Corvette-et legelső gazdája, huszonkét külföldit fogtak el a rendőrök Jászladányon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

A rendőrség légi eszköze örökítette meg a szokatlan eseményeket

Forrás: Részlet a videóból

1. Halálos iramban Szolnokon: illegális gyorsulási versenyen csaptak le a rendőrök, drón rögzítette az akciót – videóval

Megelevenedett a hollywoodi sikerfilm a vármegyeszékhelyen: a Halálos iramban filmek hangulatát idéző illegális gyorsulási versenyen csaptak le a rendőrök a Felsőszandai réten. Az akciót egy drón is követte a levegőből.

2. Tiszafüreden kapta vissza az évtizedekkel ezelőtt díjat is nyert, gyönyörű Corvette-et legelső gazdája

Huszonhárom év után került vissza egykori budapesti tulajdonosához az 1997-ben a „legszebb sportautó” díjat is elnyert ‘85-ös Chevrolet Corvette C4 Geiger. A megható történet kapcsán Strigel Ádám tiszafüredi autókereskedő kereste fel hírportálunkat, hogy elmesélje a járgány nem mindennapi történetét. 

A nagy találkozás: Kárász Miklós Tiszafüreden vehette át ismét régi járgányát, a több mint húsz éve keresett 1985-ös Corvette-et
Fotó: Strigel Ádám

3. Huszonkét külföldit fogtak el a rendőrök Jászladányon

Július 12-én, szerda délután egy külföldi honosságú járművet szerettek volna igazoltatni a rendőrök. A jármű azonban nem állt meg, egy pillanatra szem elől tévesztették, és amikor az egyik környező utcában megtalálták a kocsit, akkor annak a sofőrje és a mellette ülő utas elszaladtak. A raktérben a rendőrök megtaláltak huszonkét, hazánkban illegálisan tartózkodó külföldi állampolgárt, őket elfogták, a másik két férfit keresik.

4. Már nem lélegzett az az asszony, akit egy szolnoki nő mentett ki a Tiszából Várkonynál

Békés fürdőzésre indult a szolnoki L. Borbély Brigitta férjével és kutyáival a tiszavárkonyi strandra július 15-én, szombat délelőtt. Azt egy pillanatig sem gondolta, hogy egy embert ment majd ki a vízből.

5. Félpályás korlátozás lépett érvénybe a szolnoki Szent István Tisza-hídon

Meghibásodott a szolnoki Szent István Tisza-híd dilatációs szerkezete. Emiatt július 14-én, péntek délután félpályás, váltakozó irányú korlátozást vezettek be a műtárgyon. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza és sebességkorlátozásra is számíthatnak az arra közlekedők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában