Szoljon Insta

2023.08.27. 15:25

Jótékonysági célokat is szolgált a XIV. Miss Mézédes Szépségverseny Jászapátin – galériával!

Szépségverseny, dinnyés ételek és sütemények, virtusvetélkedő és koncertek várták az első Dinnyefesztivál látogatóit Jászapátin.

Illés Anita

A nap fénypontja, az immár tizennegyedik alkalommal meghirdetett Miss Mézédes Szépségverseny díjátadója volt

Fotó: Pesti József

Hagyományteremtő szándékkal szervezte meg az első Dinnyefesztivált szombaton a Pócs Dinnyészet Jászapátin, a Gazda-Farmon. A szervezők szórakoztató programokkal és természetesen hűsítő dinnyés étel- és italkülönlegességekkel várták a kikapcsolódni vágyókat. A virtusvetélkedő próbatételeit és a gasztronómiai versenyt is az egyik legkedveltebb zamatos nyári gyümölcs köré építették. A gyerekeket ingyenes csillámtetoválás, arcfestés és ugrálóvár szórakoztatta. 

A nap fénypontja, az immár tizennegyedik alkalommal meghirdetett Miss Mézédes Szépségverseny díjátadója volt, melyet Pócs János, a térség országgyűlési képviselője nyitott meg. 

– A női arc legszebb ékessége a mosoly. Sok sikert és boldogságot kívánok a hölgyeknek, minden álmuk váljon valóra az életben! – mondta a politikus. 

Megtudtuk, a szépségverseny nevezési díját a szervezők a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház gyermekosztályának ajánlották fel.

A nevezésekből befolyt százezer forintot dr. Besenyi Orsolya, a kórház orvosigazgatója vette át. Az intézmény nevében köszönetét fejezte ki, majd elmondta, hogy az adományból ápolást segítő eszközöket szeretnének vásárolni, melyek a betegek komfortérzetét javítják. 

Elsőként a szépségverseny gyermekkategóriájában hirdettek eredményt: Csontos Hanna, Baranyi Panna Bori, Faragó Eszter, Volyák Nara és Nilla, Andrási Dávid vehetett át díjat. A XIV. Miss Mézédes Szépségverseny győztese Kozma Nóra lett, első udvarhölgyének Kránitz Alexát, második udvarhölgyének pedig Nagy Grétát választották. 

A zsűri döntése alapján a dinnyés étel- és süteményversenyen Vidra Eszter görögdinnyés kockája bizonyult a legjobbnak. A virtusvetélkedőt a leggyorsabban teljesítő csapat, a Kemény mag nyerte. 

A díjátadó után Nemazalány és Sofi lépett színpadra, koncertjük megalapozta a Miss Mézédes Party-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában