V. Alföld Challenge

2023.09.17. 15:25

Nyakig sarasak lettek, de nem bánták: látványos küzdelmet hozott a miklósi akadályfutás – galériával

Már ötödször rendezték meg a rendkívül látványos Alföld Challenge küzdelmeit, ezúttal a résztvevők között szerepelt a 68. vitéz Horgas Dezső Területvédelmi Zászlóalj is.

Kiss János

Hölgyek is szép számmal teljesítették a különleges akadálypályát

Fotó: Kiss János

Vasárnap benépesült a törökszentmiklósi Zenit lovarda területe, ahol kicsik és nagyok egyaránt remekül szórakozhattak a különleges kihívások kavalkádjában. Ötödik alkalommal rendezték meg ugyanis az Alföld Challenge elnevezésű terep-, illetve akadályfutást.

A komoly állóképességet igénylő megméretésre külön nevezhettek a gyermekek és a felnőttek. A látványos vetélkedés végig remek hangulatban telt; a résztvevők többsége nem úszta meg tisztán, sőt! A legtöbben nyakig sarasak lettek, mire az akadálypálya végére értek.

Az alkalom különlegessége, hogy ezúttal a résztvevők között szerepelt a 68. vitéz Horgas Dezső Területvédelmi Zászlóalj is, akik harcászati, ügyességi feladatokkal invitálták a fiatalokat a verseny mellett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában