Tájékoztatás

2023.09.05. 15:30

Rendszerleállás lesz a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban

Szeptember 8-án teljesen leáll a Toldy Ferenc Kórház hálózati rendszere. Az üzemszünet idején CT vizsgálatok elvégzésére nem lesz lehetőség, a betegellátás azonban folyamatosan működik majd.

Hartai Gergely

Toldy Ferenc Kórház

Forrás: Toldy Ferenc Kórház Facebook-oldala

A Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet arról tájékoztatta a lakosságot, hogy szeptember 8-án (pénteken) 14 órától előreláthatóan 20 óráig teljes hálózati leállás lesz az intézmény összes telephelyén. Mint írják, a leállás időtartama alatt nem lesz elérhető sem a belső, sem a külső hálózati rendszer. A betegek ellátása a rendszerleállás mellett is folyamatos lesz.

A feltétlenül szükséges vizsgálatok megkérése és dokumentálása ez idő alatt papír alapon történik majd a számítógépeken, word dokumentumok készítésével. 

„A röntgen készülékek, az UH készülékek, valamint a laboratóriumi automaták csak helyben működnek, eredményt, képanyagot a belső hálózaton nem tudnak továbbítani; de az eredmények közlését a vizsgálat helyszínén, valamint a képanyag megtekintését megszervezik. A rendszerleállás ideje alatt azonban nem lesz lehetőség CT vizsgálatok elvégzésére.” – hívta fel a figyelmet az egészségügyi intézmény. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában