Összefoglaló

2023.10.17. 20:40

Egy elhunyt állatbarát végakaratának megfelelően kapott támogatást a szolnoki Kéz A Mancsért Egyesület – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Raktárcsarnokot avatott Szolnokon a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az ünnepélyes eseményen megtudtuk, a 435 milliós projekt részeként környezettudatos napelem rendszert is kiépítettek a helyszínen.

Egy elhunyt állatbarát végakaratának megfelelően kapott támogatást a szolnoki Kéz A Mancsért Egyesület. A félmillió forintból a nehéz körülmények között tartott állatok ivartalanítási költségeit fedeznék.

Tájékoztató előadások mellett termelők is bemutatkoztak kedden a vármegyeházán megtartott „Helyi termékek” című rendezvényen. A program a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, és a Kislépték Egyesület előadássorozatának nyolcadik állomása volt.

Közösen emlékeztek az izraeli áldozatokra Szolnokon. Az egész világot, így a vármegyeszékhely lakosságát is mélyen megdöbbentette az izraeli polgárok elleni brutális terrorakció.

Dr. Herczeg Nikoletta: Ha már túl szép, hogy igaz legyen, akkor merüljön fel bennünk a gyanú. A fogyasztók védelme mellett a vállalkozók jogkövető magatartásának erősítése a fogyasztóvédelmi hatóság legfőbb célja. De mit tehetünk, ha problémánk adódik egy üzlet során? A kérdésre megadja a választ a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője. 

Kisdiákok ismerkedtek a szolnoki városházával. A gyermekek a polgármesteri tárgyalót is megtekinthették.

A szüret jegyében jöttek össze a sorstársak. Újszászi telephelyén szervezte meg szombati rendezvényét az Én is vagyok! Egyesület.

Leskó Anna: Alig van ma már olyan gyermek, aki rendszeresen sportol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában