Szoljon podcast

2023.10.03. 08:00

Együtt énekeltek és kártyáztak a szépkorúak a szolnoki otthonban

Számtalan programmal készültek tegnap délelőtt az idősek világnapja alkalmából a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézményének Vízpart Körúti Idősek Otthonában.

Köllő Judit

Különböző szabadidős tevékenységekkel szórakoztatták a szépkorúakat

Fotó: Archív/Nagy Balázs

Az Idősek Világnapja alkalmából hosszú évek óta hagyomány, hogy a Szolnok Esély Egyesület a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával programot szervez a családok és az idősek számára a generációk együttműködéséért. Délelőtt a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézményének Vízpart Körúti Idősek Otthonában színes és szórakoztató programokkal készültek a szépkorúaknak. 

Az „Adj és órát az aktív időskorért” című projekt keretében Szolnok kulturális intézményeinek vezetői és a közigazgatásban dolgozó intézményvezetői is figyelemmel kísértek és segítették a programokat. Az eseményen az önkéntesek az általuk kedvelt játékokat mutatták be, így lehetőség adódott társasjátékozni, kártyázni, sakkozni, mesét hallgatni, kvízjátékon szerepelni, valamint énekelni és táncolni. 

 

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában