Pasztelyákné Izbéki Róza

2023.11.14. 17:30

Az öcsödi szakember munkáját ismerték el

A Nemzeti Művelődési Intézet stratégiai konferenciáján közművelődési díjakat adtak át. Pasztelyákné Izbéki Róza, az öcsödi Pantó Antal Hagyományőrző Egyesület elnökének munkáját emelték ki.

Pakainé Pusztai Nóra

Stratégiai konferencián ismerték el Pasztelyákné Izbéki Róza (középen), az öcsödi Pantó Antal Hagyományőrző Egyesület elnökének munkáját

Forrás: Beküldött fotó

A Nemzeti Művelődési Intézet fontosnak tartja a közművelődési szakemberek elismerését, szakmai díjakat alapítottak 2019-ben. A Közösségépítő Önkéntes Díjat idén Pasztelyákné Izbéki Róza, az öcsödi Pantó Antal Hagyományőrző Egyesület elnöke vehette át a minap a Lakiteleki Hungarikum Ligetben tartott stratégiai konferencián.

Ahogy a méltalásban elhangzott, az elnök meghatározó személyisége a közösség életének. Megalakulása óta fogja össze és vezeti a négy civil szervezetet tömörítő egyesületet, kezdeményezésével valósították meg a Körös Tájházat is a tiszazugi nagyközségben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában