Dr. Otrosinka Sylwia

2023.11.23. 09:53

Meghosszabbodott rendelési idővel várja a pácienseket Martfű új háziorvosa

Dr. Otrosinka Sylwia, martfű egyik új háziorvosa a gördülékenyebb ellátás érdekében prevenciós rendelést tart, amire előzetesen lehet bejelentkezni.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Október 1-jétől érvényes működési engedéllyel rendelkezik a 2. körzet háziorvosi ellátását végző vállalkozás Martfűn. Dr. Otrosinka Sylwia arra hívta fel a figyelmet a város honlapján, hogy sok páciens még nem értesült a meghosszabbodott rendelési időkről. A részletekről tájékoztatta a lakosságot.

Hétfőn és szerdán 8:30 és 12:30 között rendel, míg kedden és csütörtökön 12 és 16 óra között várja a pácienseket. Pénteken 11:30 és 15: 30 között találják meg a betegek a rendelőben. A délelőtti és délutáni órákban prevenciós rendelést is tart, amire telefonon vagy emailen keresztül lehet bejelentkezni.

Itt személyre szabottan történik a jelentkező egészségi állapotfelmérése testzsírmérleg, mérőszalag, vérnyomásmérő, EKG használatával, illetve kérdőívek kitöltésével. A védőoltások felvétele, a különböző, életkorhoz kötött szűrővizsgálatok, illetve az ezekkel kapcsolatos tájékoztatás is a prevenciós rendelésen lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában