Döntés

2023.11.19. 17:30

Megválasztották a helyi választási bizottság tagjait Törökszentmiklóson

Három tag és két póttag megválasztásáról döntött legutóbb a város képviselő-testülete, elkezdődött a jövő évi önkormányzati választás előkészítése Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Megkezdődött a jövő évi helyi önkormányzati választás előkészítése Törökszentmiklóson, melynek egyik lépése a helyi választási bizottság tagjainak megválasztása. A választási eljárásról szóló törvény értelmében a képviselő-testület három tagot és két póttagot választ, az indítványozás jogát pedig a helyi választási iroda vezetőjének adja. A helyi választási iroda vezetője a hivatkozott törvény szerint a jegyző. 

A képviselő-testület dr. Varga Imre jegyző javaslatára a helyi választási bizottság tagjainak dr. Szűcs Sándort, dr. Nagyné dr. Lukács Zsuzsanna Évát és Bukta Ágnest, póttagoknak pedig Szabó Ferencnét és dr. Zakar József törökszentmiklósi lakosokat választotta meg. A HVB képviselőtestület által választott tagjainak megbízatása a következő, általános önkormányzati választásra megválasztott választási bizottságalakuló üléséig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában