Frissítve

2023.11.09. 13:46

Reggel óta nincs áram Tiszavárkony-Szőlők egyik dűlőjében, van, aki fűteni sem tud

Segítségért fordult szerkesztőségünkhöz Nagy Pál Tiborné, aki arról számolt be hírportálunknak, hogy ma reggel öt óra óta nincs áram Tiszavárkony-Szőlők Posta dűlőjében.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítve 19.00:

Egyházi Nikoletta, az Opus Titász Zrt. kommunikációs vezetője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy Tiszavárkony-Szőlők Posta dűlőjéről a reggeli órákban érkezett áramkimaradásokról bejelentés.  Mint kiderült, a szolgáltatás kiesését a kisfeszültségű hálózaton fellépő hiba okozta, mely miatt öt lakost érintett a szünetelt áramellátás. A szakemberek igyekeztek minél hamarabb megoldani a problémát, így 12:47 perctől minden érintettnél helyreállt az ellátás.

Korábban írtuk:

Elmondása szerint – bár bejelentette az érintett áramszolgáltató, az OPUS Titász Zrt. felé a problémát – nem kapott információt arról, hogy mikor orvosolják a fennálló helyzetet.

– Idős emberek, kisgyerekes családok laknak itt. Lassan hat órája nincs áram, van aki fűteni sem tud, mert kondenzációs kazánja van – tette hozzá olvasónk.

Az eset kapcsán megkerestük a településvezetőt, Hegedűs István azonban nem tudott részletekkel szolgálni a történtekről.

Az eset kapcsán az áramszolgáltatóhoz fordultunk kérdéseinkkel, válaszukkal a későbbiekben frissítjük cikkünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában