Összefoglaló

2023.12.28. 21:21

Egyre többen fordulnak mostanában orvoshoz felső légúti panaszokkal a Jászkunságban is – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Megtörtént a karácsonyi csoda: összegyűlt a pénz a szolnoki Galó Tomi gyógykezeléséhez.

A napokban mutatták be a nagyközönségnek Kisfaludi István fotóriporter és Koltói Ádám, az ELTE docensének kötetét a ceglédi Kossuth Múzeumban. A Körünkben, Cegléden című könyv képi világáról és a fotósok izgalmas munkájáról Kisfaludi Istvánnal beszélgettünk.

Újabb elismerést kapott Kőröstetétlen. Ezúttal a szponzori különdíjat ítéltek oda a falunak a Virágos Magyarország pályázat keretében.

A rendőrök 10 településen, 15 helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

Slágerpartyval búcsúztatják az óévet a karcagi városháza előtti téren.

Csak úgy röpködtek az értékes holmik a tiszafüredi benzinkút kerítése fölött.

Ruhák és játékok cserélhetnek gazdát Tiszafüreden.

Ezúttal is biztosítják a szünidei gyermekétkeztetést Karcagon.

Sokan fordulnak mostanában orvoshoz felső légúti panaszokkal, az esetek egy részét a koronavírus okozza. Vármegyénkben a Hetényi Géza Kórház rendelőintézetében nyílt oltópont, ahol péntekenként lehet beadatni a Covid elleni vakcinát, előjegyzés után.

A januárt melegebb, modernebb és költséghatékonyabban fenntartható épületben kezdhetik meg a tiszaföldvári könyvtár látogatói.

Az anyát és a babáját is megmentette az újonc mentésirányító, drámai fordulatot vett egy rendőri igazoltatás Jászberényben – többek között ezek is szerepeltek szeptember legolvasottabb hírei között.

A káprázatos Karácsonyfa-halmazról készítettek lenyűgöző felvételt a szolnoki csillagászok.

Árulják már a szilveszteri mulatsághoz a tűzijátékokat. Kínálatból nincs hiány, sokan viszont még ma sincsenek tisztában a biztonságos használat szabályaival, és van, aki még most is a régóta betiltott petárdákat keresi. A szolnoki Ferenczi József pirotechnikus hasznos tanácsokkal látja el azokat, akik biztonságosan és látványosan szeretnék búcsúztatni az óévet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában