Összefogás

2023.12.27. 19:15

Százezrekkel támogatták a sérült fiú családját az önzetlenül segítő tiszaföldváriak

Matúz Balázs történetével olvasóink korábban is megismerkedhettek. Az orvosi egyetemre készülő fiatalember egy szerencsétlen balesetben sérült meg, rehabilitációját a vármegye több pontján is adománygyűjtéssel segítik.

Pakainé Pusztai Nóra

Matúz Balázs barátai körében a karácsonyi falu második napján a MÉZ együttes koncertjén

Forrás: Tiszaföldvári művelődési ház közösségi oldala

Az idei tiszaföldvári karácsonyi falu idején a szervezők jótékonysági akciót hirdettek, amellyel a helyi Matúz Balázs rehabilitációs gyógykezelését kívánták támogatni. A fiatalember történetével korábban hírportálunkon is megismerkedhettek, a Matthias Corvinus Collegium egykori tanulója nyáron egy balesetben sérült meg. Jótékonysági süteményvásáron gyűjtöttek a felépülését támogató kezelésre Szolnokon, néhány nappal később Tiszaföldváron is lehetett adományokat felajánlani. A tiszazugi város művelődési házának közösségi oldalán megírták, a 245.745 forintot Dobróka András, az intézmény vezetője adta át Matúz Juditnak, Balázs édesanyjának még karácsony előtt.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában