Lista

2023.12.30. 17:30

Támadtak az ágyi poloskák Szolnokon, drogbandát fogtak a rendőrök – ezek voltak november legolvasottabb hírei

Újabb traffiboxot helyeznek ki a Jászkunságban, sav marta szét az arcát egy 28 éves férfinak a szolnoki gyárban – többek között ezek is szerepeltek november legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Garics Krisztináék hónapok óta folytatnak kétségbeesett küzdelmet az ágyi poloskákkal, egyelőre a vérszívók állnak nyerésre

Fotó: Nagy Balázs

1. Elkeseredett harc: már szinte az összes bútorát kidobta a szolnoki család, az irtás sem használ a vérszívók ellen

Novemberig három esetben kellett intézkednie a Szolnoki Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának ágyi poloskák jelenléte miatt. A vérszívók szinte kiirthatatlanok, nagyon megkeseríthetik a családok életét, például a szolnoki Garics Krisztináék már szinte az összes bútorukat kidobták, és már a költözésen gondolkodnak a tehetetlenség miatt. Hiába volt náluk tizenegyszer irtás, az ágyi poloskák tömegesen lepték el nem csak a lakást, az egész háztömböt...

2. Újabb traffiboxot helyeznek ki a Jászkunságban – mutatjuk, hová kerül a következő sebességmérő doboz

Hamarosan újabb Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei helyszínre kerülhet traffibox. Az utak mellé kihelyezett sebességmérő pontot az egyik Szolnok környéki település belterületén helyezik majd el. 

3. Drogszállítmánnyal csöngetett a futár, amikor lecsaptak a rendőrök a dúsgazdag szolnoki dílerekre – videóval

Kábítószer-kereskedelem miatt négy szolnoki férfi letartóztatását kezdeményezte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség. Az illetékesek a november 7-i  házkutatás során több mint 130 millió forint értékben foglaltak le különböző vagyontárgyakat, még kriptovalutát is a férfiaknál. Akár életfogytig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak a bandatagok.

Nagy értékű luxusautókat is lefoglaltak a rendőrök
Forrás: Police.hu

4. Sav marta szét az arcát a szolnoki gyárban, tönkrement a fiatalember élete

Egy lesötétített szobában éli mindennapjait, még jó ideig munkaképtelen lesz, és a barátnője is elhagyta azt a 28 éves fiatalembert, aki még márciusban szenvedett súlyos égési sérüléseket munka közben a Bige Holding Kft. szolnoki gyárában. Elmondása szerint a vállalat azóta egyszer sem kereste, és eddig semmilyen kártérítést nem fizetett a szerencsétlenül járt Bartók Viktornak.

5. Elfogytak az orvosok, megszűnt az urológiai osztály a szolnoki Hetényiben

Orvoshiány miatt november 6-tól megszűnt az urológiai fekvőbeteg osztály a szolnoki Hetényi Géza Kórházban. A járóbeteg szakrendelés és az egynapos sebészet továbbra is igénybe vehető Szolnokon, de a nagyobb urológiai műtéteket Debrecenben, valamint Budapesten végzik már.

A szolnoki Hetényi Géza Kórház bejárata
Fotó: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában