Összefoglaló

2023.12.29. 20:51

Teherautó akadt el Abonynál – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Látványosan érkezett a péntek, tarka felhőzetben gyönyörködhettünk reggel.

Közúti ellenőrzésen bukott meg a törteli sofőr.

A Duna felső szakaszán kezdődött az árhullám tetőzése a napokban, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság munkatársai Győr térségében segítették a védekezési munkálatokat.

Megújult buszmegálló várja a közlekedőket Szolnokon, a Bimbó utca és a Verseghy út kereszteződésénél. A tervek szerint hamarosan egy másik váróhelyiséget is rendbe hoznak a környéken.

A megalapozott gyanú szerint egy helyi férfi tört be a jászapáti imaházba. A rendőrök azonban elfogták és kihallgatták. Az nem tagadta, hogy bűnös, sőt, kiderült, nem is ez az első eset, hogy rossz útra tért.

A Jóreménység-sziget című alkotás trailere nyerte az Arany Blende díjat.

Az elkövetkezendő hónapokban is megrendezi a Helyi Termékek Vásárát a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ. Már a vásári napok menetrendje is elkészült.

Abony közelében ragadt a saras földbe a kocsiút mellett a gépjármű.

A Kutyákkal az Életért Alapítvány arra kéri az ebtartókat, hogy a szilveszteri rohanásban legyenek körültekintőek és figyeljenek oda négylábú társaikra.

A Jászkunságból is egyre több bejelentés érkezik a meghökkentő tartalmú sms-ekről, kitartóan küzdött édesanyja életéért egy tiszafüredi férfi – többek között ezek is szerepeltek október legolvasottabb hírei között.

Zongoraművész tart előadást január első vasárnapján a rékasi templomban.

Az óesztendő rendezvényeit értékelte lapunknak a szolnoki Damjanich János Múzeum. Mint megtudhattuk, programok tekintetében – az év eleji nehézségek ellenére – eredményes évet mondhat magáénak az intézmény.

Januárban megkezdődhetnek a spórolást lehetővé tevő fejlesztés munkálatai, biztosították a szükséges összeget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában