Lista

2023.12.23. 14:00

Új áruház nyílik Szolnokon, hajmeresztő baleset az M4-esen – ezek voltak április legolvasottabb hírei

Hősként küzd a gyógyulásáért Zsebibaba, elhunyt a Szolnoki Szigligeti Színház egykori kiváló színművésze – többek között ezek is szerepeltek április legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Az autó árokba hajtott és többször is megpördült

Fotó: Donka Ferenc

1. Életveszélyben az autóból kirepült sofőr, mentőhelikopterrel szállították kórházba

Súlyos baleset történt az M4-es autóúton, Abony térségében április 14-én, pénteken délelőtt. A Szolnokról Budapest felé vezető oldalon egy autó szalagkorlátnak ütközött, majd a vízelvezető árokban állt meg. A sofőr nem volt bekötve, az ütközéstől emiatt kirepült az autóból, melyben a helyszínre érkező nyomozók több – nem a kocsihoz tartozó – rendszámot találtak.

Az autó árokba hajtott és többször is megpördült
Fotó: Donka Ferenc

2. Hősként küzd a gyógyulásáért Zsebibaba, a megkínzott kiskutya - videóval

Egy ország aggódott áprilisban a Zsebibaba névre keresztelt kutyusra, akit Jászapátin találtak meg rendkívül súlyos sérülésekkel. Mint akkori cikkünkben írtuk, a kutya napi többszöri kötözésen esett át. Iszonyatosan mélyek voltak még a sebei, amiket rendszeresen át kellett mosni, fertőtleníteni, majd cukorral pakolni, hogy segítsék a gyógyulást.

Zsebibaba
Forrás: Wegera a kommunikátor Facebook-oldala

3. Áruház nyílik a volt Domus helyén Szolnokon

Az Aldi nemrég megnyitotta új üzletét Szolnokon, az egykori CBA épületében. A beruházás kapcsán áprilisban sajtótájékoztatót is tartottak a szolnoki városházán. Az épület évek óta üresen állt már, régóta keringtek pletykák arról, mi történik majd a hatalmas épülettel.

4. Elhunyt a Szolnoki Szigligeti Színház egykori kiváló színművésze

Áprilisban közöltük a szomorú hírt, miszerint életének kilencvenharmadik évében elhunyt Bárány Frigyes, a Szolnoki Szigligeti Színház hajdani színművésze. A Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész 1930. november 17-én született Budapesten. 

Bárány Frigyes
Forrás: Szigligeti archívum

5. Boldogan játszik Zsebibaba, a gyógyulásnak azonban ára van: komoly műtét vár a megnyúzott kölyökkutyára – videóval

Újabb megpróbáltatás előtt állt április végén Zsebibaba, a Jászapátiról megmentett kiskutya. A kötözések, kezelések miatt nap mint nap óriási fájdalmakat élt át. A gyorsabb gyógyulás reményében megoperálták a megnyúzott kölyökkutyát, hogy újra összehúzzák sebét. 

Zsebibaba
Forrás: Wegera a kommunikátor Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában