Béres Csepp

2024.02.02. 17:30

A szolnoki gyógyszergyár termékeivel támogatják a daganatos betegeket segítő szervezetet

Tizenkétmillió forint értékű Béres Csepp-adomány a rákos embertársaink felépülését szolgálják.

Mészáros Géza

A Béres-adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke adta át a napokban Rozványi Balázsnak, a Magyar Rákellenes Liga elnökének

Forrás: Béres-csoport

Február negyedike a rákellenes küzdelem világnapja. A világnapot 2000-ben hirdették meg a betegek testi és lelki támogatására, ugyanakkor fontos feladata, hogy ráirányítsa a figyelmet a betegségre, és kiemelje a megelőzés, valamint a megfelelő kezelés fontosságát és lehetőségeit.

Ebből az alkalomból a szolnoki Béres Gyógyszergyárat is tulajdonló Béres-csoport alapítványa, a Béres Alapítvány ötezer, a szolnoki üzemben legyártott ötezer üveg Béres Cseppet adományozott a daganatos betegek részére.

A tizenkétmillió forint értékű termékadományból a daganatos betegeket segítő szervezetek – „A rák ellen, az emberért, a holnapért!” Társadalmi Alapítvány, a Magyar Rákellenes Liga, a Rákbetegek Országos Szervezete, a Magyar ILCO Szövetség és a Magyar Hospice Alapítvány – részesülnek. A készítményeket Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke adta át a napokban Rozványi Balázsnak, a Magyar Rákellenes Liga elnökének – tájékoztatta hírportálunkat Antony Szilvia, a Béres-csoport sajtókapcsolatokért felelős kommunikációs munkatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában