NHSZ

2024.02.03. 14:28

Fontos célra szánt edényeket osztottak a szolnoki Széchenyi lakótelepen – galériával

Edényeket kaptak az országban először Szolnokon elinduló élelmiszerhulladék-gyűjtő szolgáltatásban részt vevő háztartások Szolnokon.

Mészáros János

Ezúttal is a Botár Imre utcai parkolóban, a Karczag László utcai parkolóban (optika üzletnél), valamint Czakó Elemér utcai parkolóban, a Coop boltnál várták az igénylőket

Fotó: Mészáros János

Hasonlóan a múlt szombathoz, február első szombatján is három helyszínen várták az NHSZ munkatársai azokat, akik jogosultak a házhozmenő konyhai zöld- és élelmiszer-hulladék gyűjtésére alkalmas lakossági edények átvételére. 

– Február 3-án reggel nyolc és délután kettő óra között vehették át a lakók az edényeket. Ezúttal is a Botár Imre utcai parkolóban, a Karczag László utcai parkolóban, valamint Czakó Elemér utcai parkolóban, a Coop boltnál várták az igénylőket a kollégáink – tájékoztatta hírportálunkat az NHSZ sajtószóvivője. 

Molnár Lajos hozzátette: az edények mellé tájékoztató szórólapot is biztosítottak a hamarosan induló élelmiszerhulladék-gyűjtés részleteiről. Mint arról korábban hírportálunkon is részletesen beszámoltunk, az országban elsőként Szolnokon vezetik be a házhoz menő konyhai zöld- és élelmiszerhulladék-gyűjtést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában