Farsang

2024.02.12. 20:30

Karneváli hangulat uralkodott el a tiszajenői iskolában

Remek hangulatban zajlott idén is az iskolai farsang Tiszajenőn. A szombati mulatságra rengeteg családtag is eljött.

Kovács Berta

Hagyomány, hogy minden osztály fellép a rendezvényen

Forrás: Beküldött fotó

A diákélet elmaradhatatlan eleme a farsangi mulatság a tiszajenői Szent István Római Katolikus Általános Iskolában. A nagyböjtöt megelőző utolsó hétvégén idén is megtartották a nagyszabású műsoros-jelmezes eseményt. A rendezvény remekül sikerült, a diákokat szülők, nagyszülők, családtagok is elkísérték, így több százan gyűltek össze az iskolában.

Mind Vágó Béla igazgató elmondta, közel húszéves hagyomány, hogy az osztályok jelmezes, zenés produkciókkal készülnek az eseményre, kivéve a nyolcadikosokat, akik a farsang szervezői. Az osztályok műsora után egyéni jelmezes felvonulás következett, ez évben hetvenhárom tanuló húzott maskarát. Aki beöltözött, mindenki kapott édességet, és összesen tizenegy díjazott kapott társasjátékokat. A szervező végzősök, ahogy máskor is, most is farsangi kellékeket, zsákbamacskát árultak, a szülői munkaközösség süteményeket készített, így meg tudták vendégelni a résztvevőket.

Hetvenhárom diák bújt egyénileg is különböző maskarába
Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában