Egészségügy

2024.02.01. 11:22

Szünetel a készenléti szájsebészeti ellátás a szolnoki Hetényiben február néhány napján

Februárban néhány napon keresztül Budapest három különböző kórházában látják el a Hetényi Géza Kórház szájsebészeti ügyeletét – erről a Nemzeti Népegészségügyi Központ adott ki a napokban határozatot.

Molnár-Révész Erika

A szolnoki Hetényi Géza Kórház bejárata

Fotó: Nagy Balázs

Személyi feltételek átmeneti hiánya miatt február 7-én, 17-én, 18-án, 24-én, 25-én, valamint 28-án szünetel az arc-és állcsont szájsebészeti készenléti ellátás ügyeleti időben, vagyis délután 15.30-tól másnap 7.30-ig, munkaszüneti napokon reggel 8-tól másnap reggel 8 óráig a Hetényi Kórház Fül-Orr-Gégegyógyászati Osztályán – áll a Nemzeti Népegészségügyi Központ a napokban megjelent kijelölő határozatában. 

Az intézkedés az osztály 7 ágyát érinti ezeken a napokon. Az ellátásra a NNK február 17-én és 25-én az Észak-budai Szent János Centrumkórházat, február 18-án és 24-én a Semmelweis Egyetem Klinikai Központját, február 7-én és 28-án az Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórházat jelölte ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában