Összefoglaló

2024.03.10. 20:40

Abony híres fogadósa kapta meg elsőként a város életműdíját – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Kettétörte a villanyoszlopot az autó, akkor erővel csapódott be Szolnokon.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Két testvér, egy eset: az első holttestről is őszintén meséltek a fiatal cibakházi rendőrök. Döniz gyermekkori álma, Balázs egy hatósági intézkedés miatt húzott egyenruhát. A cibakházi Tóth testvéreket más-más vezette hivatásuk felé, egy viszont biztos: a rendőrségnél megtalálták számításaikat. Munkájukról, motivációjukról és emlékezetes eseteikről is őszintén meséltek.

Vastag Tamás is fellépett a karcagi pályaorientációs napon. A Karcagi Nagykun Református Gimnázium pályaorientációs napot tartott az iskolában, ezzel is segítve a diákok pályaválasztását. A rendezvénynek sztárvendége is volt!

Életműdíjat kapott az abonyi vendéglátós legenda. Abony hírneves fogadósa kapta meg elsőként a város most alapított életműdíját.

Két hajókonténernyi hulladékot szedtek össze a Tisza mentén. Jellemzően csomagolási hulladék szennyezi a folyót és környezetét – ez a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság tapasztalata. Az igazgatóság munkatársai az elmúlt napokban rengeteg szemetet gyűjtöttek össze a Tisza mentén.

Megvásárolhatók a könyvtárból kikerült kötetek Mesterszálláson. Hétfőn, kedden és csütörtöki napokon lehet válogatni a már kiselejtezett, állományból törölt kötetek között, az olvasnivalókat jelképes összegért lehet elvinni.

Szívből táncoltak: 400 versenyző indult a látványos szolnoki versenyen. A Dalma Dance Club szervezte a versenyt, melynek az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Katonai Támaszpont Színházterme adott otthont szombaton.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában