Pályázati fejlesztés

2024.03.20. 10:30

Új otthont kap a gyermekjóléti központ Mezőtúron

Megszépült, modern épületbe költözhet a Család- és gyermekjóléti központ Mezőtúron. A közbeszerzési eljárás indításáról döntött a képviselő-testület.

Rimóczi Ágnes

Egy korábban elnyert pályázatnak köszönhetően a jövőben teljesen megújul Mezőtúron a Rákóczi út 49. szám alatti épület, ahogy a helyiek ismerik: régi nevén Sallai iskola. A jó hírről a városvezető számolt be közösségi oldalán. Szűcs Dániel posztjában kiemelte: az átalakítást, energetikai korszerűsítést és a teljes belső felújítást követően a család-és gyermekjóléti központ munkatársai vehetik birtokba az ingatlant. 

pályázat,mezőtúr,gyerekjóléti központ
Látványterv: ilyen lesz az új központ 
Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

– A pályázat benyújtásánál az volt a célunk, hogy ezzel a fejlesztéssel is segítsük a magas szakmai színvonalon történő munkavégzést – írta a polgármester.

Szűcs Dániel a beruházásról is szólt. Eszerint megvalósul az épület bővítése és belső átalakítása, tíz iroda, valamint egy csoportszoba kialakítása, felújítják a vizesblokkokat, energetikai korszerűsítés is történik, valamint akadálymentesítik az épületet. Mellette fedett kerékpár- és babakocsi tárolót építenek, parkolókat alakítanak ki. – A kivitelező kiválasztását követően, még az idei évben elkezdődhet a felújítás – emelte ki a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában