Összefoglaló

2024.03.22. 21:00

Tiszaburai dílert fogtak a rendőrök – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A belvárosi körzet és a város ügyes-bajos dolgait vitatták meg szerdán este, a Szolnok polgármestere által tartott lakossági fórumon. Szóba került a Tisza Szálló ügye, a város közlekedési helyzete, és az is, mikorra készülhet el a Tiszaligeti Strandfürdő.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Hamarosan megújult burkolatú utakon, modern izzók fényei alatt is közlekedhetünk Jászalsószentgyörgyön.

Nagyon sok lényeges gondolat elhangzott a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete által csütörtökön délután Szolnokon, a Jubileum téri VOKE Csomóponti Művelődési Központban megtartott közgyűlésén. Ám a legfontosabbat mégiscsak az elnök, Lászlóné Nagy Ilona fogalmazta meg: „Mindennél fontosabb a családunkon kívül az emberi kapcsolatok ápolása, hogy érezzük, hogy közösséghez tartozunk, és számíthatunk egymásra!”.

Eltiltás alatt vezetett egy túrkevei férfi.

Kábítószertől bódultan, éjjel, a kijárási tilalmat megszegve, lekapcsolt lámpákkal és a sebességhatárt túllépve, nem kevesebbel, mint 140-nel száguldott egy férfi Szolnok és Újszász között. Most másodfokon is ítéletet hoztak az ügyében.

Abádszalókon tájékoztatták a gazdálkodókat az agrárium helyzetéről, támogatásokról, fejlesztési törekvésekről.

Ázsiai vendégek érkeztek a szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolába pénteken. A magyar és a japán gyerekek közös éneke szinte teljesen betöltötte az intézmény hatalmas tereit.

Kábítószert árult a helyi lakosoknak egy 47 éves férfi. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Húsz település, tizenöt regnáló polgármester és öt „újonc” – bemutatkoztak a kormánypártok színeiben a Jászságban induló polgármesterjelöltek.

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Kiugró tehetségkutató gálát az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. Több mint hetven látványos produkcióval készültek a szolnoki és környékbeli fiatalok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában