Összefoglaló

2024.03.30. 20:40

Ezeregyszáz kutyát neveztek a szolnoki kiállításra – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Egy apa-fia páros fosztogatja a sírokat a szolnoki temetőben, tartanak tőlük a helyiek. „Családi vállalkozásban” fosztogatják agresszív tolvajok a szolnoki katolikus temetőt. Felháborító esetekről számoltak be a helyiek.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

A felújítás után is megmarad a rákócziújfalui ravatalozó ajtajának dísze. Felújítják a több mint harminc éve épült ravatalozót újítják fel Rákócziújfalun. Március elején álltak munkába a kivitelező cég szakemberei, az átadást májusra tervezik.

Szinte elolvadtak a szolnoki látogatók a több mint ezer kutyától. Önnek hogy tetszenek? Ezernél is több szépséges állat futkározott szombaton a szolnoki Tiszaligetben rendezett kutyakiállításon.

Lefotózták a Tisza-tóba merült falu maradványait, ahol 150 éve mintha megállt volna az idő. Ma is beszédtéma a helybeliek körében a Tisza-tavi régió egyik legszomorúbb története. A história Tiszahalászról, vagy ahogy a helyiek nevezik, Óhalászról szól.

Brüsszel agrárpolitikája és a klímaváltozás is kihívást jelent a magyar gazdáknak. A szolnoki tájékoztatón bejelentették, hogy a kormány 80 százalékra emelte a vidékfejlesztési támogatások nemzeti társfinanszírozását

Előbb érezzük jól magunkat az otthonunkban, aztán jöhet a dizájn, vallja a szolnoki lakberendező. Színek, anyagok, formák. Nagyon fontos a megfelelő enteriőr, de a legfontosabb, hogy nyugalom vegyen körül minket az otthonunkban. Fazekasné Vágó Anna szolnoki lakberendező szerint a lakás berendezésekor legfontosabb a funkcionalitás, aztán jöhet a dizájn. Ezzel együtt merjünk álmodni lakásunk kialakításakor. A szakemberrel Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett a témáról.

Seregnyi gyermek kutatta át az abonyi művelődési házat, meg is találták, amit kerestek. Már várták a fiatalokat az abonyi művelődési ház dolgozói.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában