Óriási siker

2024.03.02. 19:20

Országos ranglistán értek el előkelő helyezéseket az örményesi lovasok

Lovardaként az 1. helyezett, egyesületként pedig a 6. helyezett lett a Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakágának országos ranglistáján tavalyi pontszámai alapján az örményesi Táltos Lovas Baráti Kör, melynek lovasai egyéni szinten is kiváló eredményeket értek el.

Molnár-Révész Erika

Több oklevelet is átvehetett a napokban a Táltos Lovas Baráti Kör a Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakágának ünnepi közgyűlésén. Az örményesiek az országos ranglistán lovardaként az első, egyesületként pedig a 6. helyen végeztek, emellett lovasaik egyéniben is kiválóan szerepeltek  a tavaly összegyűlt pontszámok alapján.

örményes,lovarda,oklevél,átadás,óriási sieker
Monokiné Fórizs Beatrix a Táltos Lovas Baráti Kör Egyesület elnöke az ünnepi közgyűlésen vette át az országos ranglista alapján a legjobb lovardának járó oklevelet.
Fotó: Beküldött fotó

– Tizenkét gyermekünk került be az első 100-ba úgy, hogy ezen a listán több, mint 3000 lovas neve szerepel. Bárki, aki elindul országos versenyen pontot kap, hogyha az első 6-ban helyezést ér el. Ezek egész évben összeadódnak, annak alapján gyűlnek a pontok, hogy a lovasok hány versenyen vesznek részt, és milyen eredménnyel – számolt be a sikerről Monokiné Fórizs Beatrix, a Táltos Lovas Baráti Kör Egyesület elnöke. 

Mint elmondta, az országos összesítésben, a több, mint 3000 nevet tartalmazó ranglistán gyermek kategóriában a 9. helyen végzett Szabó Flóra, a 13.helyen Becsey Dóra, a 18.helyen Bóta Kata Panna, a 27.helyen Lajter Lara, a 32.helyen Kovács Borbála, a 36.helyen Monoki Gréta, a 47.helyen Vetési Virág, a 75.helyen Lascu Vanessa, a 87. helyen Békési Kitti, a 88. helyen pedig Helmeczi Bianka. Ifjúsági kategóriában a 43. helyen Murányi Mónika, az 51. helyen Hoszpodár Veronika az 54. helyen pedig Fábián Noémi végzett. 

A gyerekek felkészítője Monokiné Fórizs Beatrix mellett Csilló Balázs edző volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában