Bemutató

2024.03.30. 06:55

Színes programokkal készültek a szervezők a tiszaföldvári Hajnóczy diáknapjára – galériával

Minden a diákok kedve szerint alakult a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon a tiszaföldvári Hajnóczy József gimnáziumban. Megannyi programmal készültek a szervezők a diáknapra.

Pakainé Pusztai Nóra

A tavaszi szünet előtti utolsó napon diáknapot tartottak a tiszaföldvári Hajnóczy József gimnáziumban. A rendőrség, a szolnoki büntetésvégrehajtási intézet és a katonaság is pazar bemutatókkal érkezett a tiszazugi városba, eszközöket is vittek magukkal.

bemutató
Különféle bemutatókat láthattak a diákok 
Forrás: Beküldött fotó

– Ez a nap a hagyományok szerint a diákoké. A diákönkormányzat a tanulók igényei alapján állítja össze a programot, február óta szervezték azokat – mondta Vass Zoltán igazgató.

 

A gimnazisták sportolhattak, vagy akinek ahhoz támadt kedve egyszerűen csak csatlakozott a relax teremben a filmklubhoz. Két szabadulószobát is hirdettek, de Varga Vencel rendhagyó irodalom órái igen népszerűnek bizonyultak. A szolnoki Sprint autósiskola tesztvezetési lehetőséggel egészítette ki a programot, a résztvevők között két ingyen Kresz-tanfolyamot sorsoltak ki. A helyi diákbanda, a Lucifer is a húrok közé csapott, a tanárok pedig meglepetés produkcióval készültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában