Összefoglaló

2024.04.08. 21:00

Szolnoki katonai helikopter indult két eltűnt turista keresésére – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Hegyeket mozgatnak meg az M4-es építésekor: így készül az új szakasz Miklósnál, hulladékból készülnek klassz dolgok az abádszalóki műhelyben – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Az Ifjúsági Ház – Csokonai Könyvtárában dr. habil. Örsi Julianna, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tudományos Egyesület elnöke mutatta be a napokban az érdeklődőknek a Jászkunság 10. kötetét, amely ezúttal is a vármegyéhez kötődő kutatóknak adott publikálási lehetőséget.

A martfűi származású táncos saját példáján keresztül biztat arra, hogy soha ne adjuk fel.

Szorgos kezek munkájának köszönhetően szépült meg a hamarosan nyíló tiszaderzsi faluház udvara.

A hétvégén sem tétlenkedtek a jászkunsági rendőrök.

Földpiaci elemzések alapján Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében tavaly 5,1 százalékkal magasabb áron cseréltek gazdák a legértékesebbnek számító termőföldek, azaz a szántók.

Besurrant egy házba, ahonnan több mindent ellopott egy szolnoki férfi. A kamera rögzítette tettét.

Ittas söfőrök, balesetek, szabálytalankodó kerékpárosok – így fest az elmúlt hét közlekedésrendészeti tapasztalata Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében.

Egy hegycsúcson rekedt turistákra talált rá az Airbus H145M forgószárnyasa és hajózói.

Négy élő körözés ellenére újabb kerékpárokat lopott egy mezőtárkányi fiatal Tiszafüreden. Furcsa látványt nyújtott, amikor felbukkant a rendőrök látóterében.

Szállnak a fehér szöszlabdák, fehéredik a táj a nyárfasorok környékén. Többek között Szolnokon, a Zagyva mentén is látványos már a jelenség.

Négy élő körözés ellenére újabb kerékpárokat lopott egy mezőtárkányi fiatal Tiszafüreden. Furcsa látványt nyújtott, amikor felbukkant a rendőrök látóterében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában