Összefoglaló

2024.04.01. 20:49

Gyerekek százai keresték a nyuszikat és tojásokat Tiszafüreden – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Hegyeket mozgatnak meg az M4-es építésekor: így készül az új szakasz Miklósnál. Egyre látványosabb a Törökszentmiklós és Kisújszállás között zajló munka, bődületes mennyiségű anyagot mozgatnak meg az M4-es gyorsforgalmi út új szakaszának építése közben.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Rengeteg érdeklődőt vonzott az éjszakai piac Tiszaderzsen. Fergeteges hangulat és számtalan kézműves termék fogadta a látogatókat szombaton délután Tiszaderzsen.

Szabad-e locsolni? Egy miklósi kisfiú megmutatta, hogyan is kell ezt csinálni. Sok helyen előkerültek a kölnik hétfőn a Jászkunságban – egy vidám törökszentmiklósi locsolkodásnál mi is ott voltunk.

Fergeteges bulit csapott Kalap Jakab és csapata a jászapáti Nyuladalomban. Nagy sikert aratott a bábszínházi elemekkel átszőtt gyerekkoncert.

Megmozdult Tiszafüred: sokan felhúzták a nyúlcipőt az első Nyuszi Trapp futóversenyen. A Mozdulj Tiszafüred! programsorozat keretében a hétvégén kicsik és nagyok egyaránt összegyűltek a Halas téren, hogy közösen mozogjanak egy jót az egészségükért.

Rendezvényekre is pályázhatnak a sportszervezetek Jászberényben. Az önkormányzat Humán, Közrendi és Vallásügyi Bizottsága pályázatot hirdetett a helyi rendelet szerint a kiemelt sportágak körébe nem tartozó sportágak támogatására.

Fergeteges hangulat övezte a Tavaszi Zsongást Tiszafüreden – galériával. Gyerekek százai keresték a nyuszikat és tojásokat a városligetben.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában