Szoljon Insta

2023.08.18. 12:30

A Jászság csodálatos kincseit mutatja be a nemrég megnyílt fotókiállítás – galériával

Dr. Dobos László, a Jászok Egyesületének elnöke nyitotta meg a tárlatot.

Illés Anita

Az Egy kép többet ér ezer szónál című kiállítás szeptember 8-ig látható Jászapátin

Fotó: Pesti József

Egy kép többet ér ezer szónál címmel nyílt fotókiállítás csütörtökön Jászapátin, a Vágó Pál Helytörténeti Gyűjteményben. A tárlaton a Jászok Egyesülete és a Jászapátiak Baráti Egyesülete fotópályázatának 13 díjnyertes alkotása mellett további 17 kép látható, melyek a Jászság természeti, épített és kulturális értékeit mutatják be. Az eseményen Puyau Dániel fotográfus, a Jász Fotó Klub vezetője köszöntötte a jelenlévőket, majd dr. Dobos László, a Jászok Egyesülete elnöke nyitotta meg a kiállítást. 

– A művek egy-egy pillanatot vetítenek ki az örökkévalóság számára. A pályázatra kétszázharminchat alkotás érkezett, melyek a Jászság szeretetéről szólnak – mondta dr. Dobos László, aki a rendezvényen jelentette be, hogy jövőre is lesz jászsági fotópályázat. A kiállítás megnyitóját Kovácsné Lajos Krisztina népdalénekes előadása gazdagította.

A bemutatott képek megjárták a 27. Jász Világtalálkozót, szeptember 8-ig a Vágó Pál Helytörténeti Gyűjteményben csodálhatják meg az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!