RÖPLABDA

2018.03.03. 08:16

Átszakadt a gát: hét vesztes meccs után nyert a Berény

Hét elveszített bajnokit követően tudott ismét nyerni a Jászberény a női extraligában. Deme Gábor együttese a Kaposvárt múlta felül négy játszmában hazai közönsége előtt, ezzel megadva magának az esélyt az alapszakaszbeli negyedik hely megszerzésére.

Pabar Gyula

Ez a győzelem már nagyon kijárt a jászberényieknek, akik meg is dolgoztak érte.

Fotó: Gémesi Balázs

Ha van siker, ami jót tehet a berényi lelkeknek, akkor ez az. Az elmúlt hetek sorozatos kudarcai után végre minden, de tényleg minden összejött nekik.

Miklai Zsanett és Pintér Andrea vezéregyéniségei voltak csapatuknak, egyaránt huszonegy pontig jutottak, ugyanakkor Maria Ivonkina, vagy Genesis Miranda teljesítményére sem lehetett panasz.

A viszonylag könnyen megnyert első játszma után a második végét elkönnyelműsködték a hazaiak, a harmadikban és a negyedikben viszont már ismét a legjobbjukat vették elő, ami fontos győzelmet eredményezett.

JÁSZBERÉNY VOLLEYBALL T. – KAPOSVÁR 3:1 (20, –23, 13, 16)

Jászberény, 300 néző. V.: Mezőffy, Bátkai-Katona

JÁSZBERÉNY: Adamenya 4, Miklai 21, Ivonkina 14, Bleicher N. 7, Miranda 8, Pintér A. 21. Csere: Lékó (liberó), Bertók.

Vezetőedző: Deme Gábor

KAPOSVÁR: Iricsanyin 11, Sitkey 2, Horváth A. 7, Araujo 12, Leidgeb 9, Fábián F. 2. Csere: Csitári (liberó), Kanizsai 1, Harmath 4, Szívós.

Vezetőedző: Zarka Péter

Ez a győzelem már nagyon kijárt a jászberényieknek, akik meg is dolgoztak érte.
Fotós: Gémesi Balázs

Az eredmény alakulása

I. játszma: 8:7, 16:11, 21:16

II. játszma: 7:8, 16:12, 21:18

III. játszma: 8:5, 16:9, 21:11

IV. játszma: 8:5, 16:13, 21:14

DEME GÁBOR: – Ez az akarat diadala volt! Nagyon fontos, hogy átszakadt a gát, és végre újra tudtunk nyerni. Lelkileg már nagyon nehezen viseltük a vereségeket, nem véletlen, hogy a mérkőzés után elsírták magukat a lányok.

ZARKA PÉTER: – A gyenge és hatástalan szerváinkat nagyon jól kihasználták a jászberényiek, akik sok centertámadást váltottak pontra. Emellett blokkban sem voltunk hatékonyak, valamint hiányzott a játékunkból az agresszivitás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában